Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

Lumoava.fi - Käsityönä valmistetut kotimaiset kulta-ja hopeakorut ja esineet.

Saurum Oy valmistaa Lumoava hopea- ja kultatuotteita

Lumoava on vuonna 2008 lanseerattu korubrändi, jonka korut valmistaa Saurum Oy. Saurum on vuonna 1942  perustettu perheyritys ja maailman pohjoisin korutehdas. Lumoavan taustalla on siis vuosikymmenten taito korujen valmistuksessa, rautaiset ammattilaiset ja loppuun asti hiotut toimintatavat. 


Lumoavan pääkohderyhmänä naiset


Lumoava on todella rakastettu korumerkki. Pääkohderyhmäämme ovat kaikenikäiset naiset, joille on tärkeää korujen kotimaisuus sekä persoonallinen ja ajaton muotoilu. Nuoremmat arvostavat enemmän näyttävyyttä, kun taas vanhemmat pitävät enemmän käytännöllisistä koruista. Korujamme ostetaan sekä itselle että lahjaksi, lahjanantajat jakautuvat rakkaalleen lahjoja ostaviin miehiin sekä naisiin, jotka ostavat lisäksi rippi-, valmistujais- ja muita lahjoja.


Monipuolinen valikoima

Mallistoomme kuuluvat niin naisten, miesten kuin lastenkin korut. Meiltä löytyy myös kotiin muun muassa jokavuotisen joulukoristeemme lisäksi kauniita korusarjoihimme perustuvia kynttilälyhtyjä, ja mallisto laajenee ensi vuoden alussa myös muihin kodin tuotteisiin. 


Tuotteissamme käyttämästämme hopeasta 93% ja kullasta yli 99% on kierrätettyä. Rodinoimme kirkkaat hopeakorumme, jonka ansiosta ne kestävät pitkään säihkyvinä eivätkä tummu hopealle tyypillisellä tavalla.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti