Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

PapuDesign.fi - Laadukkaita vaatteita ja asusteita naisille ja lapsille

Papu on vuonna 2012 perustettu suomalainen, nopeasti kansainvälistyvä designyritys, joka valmistaa omaleimaisia ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita. Papun laadukkaissa tuotteissa yhdistyvät kekseliäät tuotemallit, leikkisät kuosit sekä kiinnostavat väriyhdistelmät. 


Papulla on tunnistettava kädenjälki, joka maalailee tarinoita luonnosta, kaupungeista ja kaikesta kauniista ympärillämme. Papun kaiken toiminnan ytimenä on vastuullisuus. Suurin osa Papun tuotteista on tehty luomupuuvillasta, lyocellista, pellavasta sekä kierrätysmateriaaleista. Tuotteet valmistetaan EU:ssa ja suunnitellaan rakkaudella Suomessa.

Yksi ydinarvoistamme on laatu, jonka haluamme sisällyttää kaikkeen tekemiseemme. Uskomme että kaikista vastuullisin tuote on pitkäikäinen ja laadukas tuote.

Uskomme että luovat ihmiset tekevät maailmasta paremman paikan elää. Olemme valmiita ottamaan riskejä luodessamme uutta, varsinkin jos koemme että vanhat tavat tehdä eivät toimi enää. Toivomme että luomamme tuotteet ja inspiroiva muotoilumme tuovat paljon iloa ja onnellisuutta ihmisten elämään. 

Ole rohkeasti sitä mitä olet! Edelläkävijänä oleminen ei ole aina helppoa, mutta olemme varmoja, että se palkitsee vielä jonain päivänä!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti