Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

Somrest - Suomalainen vuodevaatteita myyvä verkkokauppa.

Somrest on suomalainen vuodevaatteita myyvä verkkokauppa ja he käyttävät tuotteiden valmistamisessa vain ja ainoastaan suomalaisia valmistajia.

Kaikki heidän tuotteensa ovat korkealaatuisia ja suunniteltu antamaan koko keholle tasaisen tuen vartalon muodon perusteella. Somrestin valikoimaan kuuluu tyynyjä, petauspatjoja, patjoja, sänkyjä, painopeittoja sekä lisätarvikkeita ja varaosia.

Tärkeisiin arvoihimme kuuluu suomalaisuus, joten käytämme tuotteidemme valmistamisessa vain ja ainoastaan suomalaisia valmistajia. Kaikki valmistajamme täyttävät erinomaisesti laatuvaatimuksemme ja yhteistyömme heidän kanssaan on erittäin sujuvaa.


Tuotteemme ja materiaalimme ovat suunniteltu antamaan koko keholle tasaisen tuen vartalon muotojen mukaisesti. Mielen lisäksi kehon syvätkin lihakset pääsevät rentoutumaan. Sängyn ergonomia on tärkeää, koska vietämme siellä merkittävän osan elämästämme.


Materiaalivalinnoissa olemme kiinnittäneet erityistä huomiota niiden turvallisuuteen ja haitta-aineettomuuteen. Jokainen tuote-erämme testataan laboratoriossa laadun varmistamiseksi. Tuotteemme sopivat erinomaisesti myös allergiaherkille ihmisille.


Sängyn puhtaana pitäminen vaikuttaa merkittävästi sängyn käyttöikään. Tuotteemme ovat suunniteltu helposti pestäviksi ja puhdistattaviksi. Patjamateriaalien todella tiiviin solurakenteen ansiosta pöly ei pääse tunkeutumaan helposti syvälle materiaaleihin


0 kommenttia:

Lähetä kommentti