Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

Eleven - Tunnettuja tuotemerkkejä ihonhoidon, hiustenhoidon, meikkien ja hajuvesien saralla.

Eleven löytyy Suomesta, Ruotsista ja Norjasta ja on osa vuonna 2020 perustettua Youty Groupia, joka on tulos kolmen suuren pohjoismaisen kauneusverkkokaupan yhdistymisestä. Me Youtylla uskomme kauneuteen, joka kumpuaa sisältä ulospäin. Jos tunnet olosi hyväksim näytät myös hyvältä. Meille kaikki ovat tervetulleita omana itsensään, ja toivomme sinun tuntevan olosi kotoisaksi ja hyväksi luonamme.


Päätavoitteenamme on inspiroida sinua kulkemaan omaa tietäsi ja saada sinut tuntemaan itsesi kauniiksi tällä matkalla. Siksi olemme luoneet kauneusalustan, joka rohkaisee sinua sekä näyttämään että tuntemaan itsesi parhaaksi mahdolliseksi versioksi itsestäsi. 

Löydät laajasta valikoimastamme useita tunnettuja tuotemerkkejä ihonhoidon, hiustenhoidon, meikkien ja hajuvesien saralla. Meillä on myös runsas valikoima luonnonkosmetiikan merkkejä, joiden joukosta löytyy niin vanhoja tuttuja kun uusia tuttavuuksiakin. Emme ole myöskään unohtaneet miehiä, joille meillä on tarjota laaja valikoima tuotteita erilaisiin tarpeisiin parranajosta ihonhoitoon, hiustenlaittoon ja aina ehostukseen asti. 

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme laaja valikoima, jossa tunnetut tuotemerkit yhdistyvät trendikkäisiin, nouseviin merkkeihin ja uusiin innovatiivisiin tuotesarjoihin. Etsimme valikoimiimme jatkuvasti lisää uusia ja kiinnostavia tuotteita sekä tuotemerkkejä sillä haluamme, että sinäkin pääset tutustumaan niihin. 

Tarjoamme aina ilmaisen toimituksen yli 50€ arvoisille ostoille. Meille kauneus on intohimo. The Beauty of Beauty.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti