Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

Tyyliluuri.fi - Puhelinten kuoriin, suojakoteloihin ja panssarilaseihin erikoistunut verkkokauppa.

Tyyliluuri on puhelinten kuoriin, suojakoteloihin ja panssarilaseihin erikoistunut verkkokauppa. Meiltä löydät yhden Suomen suurimmista kuorivalikoimista. Tuotekatalogistamme löytyy puhelimen kuoria ja panssarilaseja lähes puhelimeen kuin puhelimeen seuraavilta valmistajilta: Samsung, Huawei, Apple, Nokia, Xiaomi ja OnePlus. Suojakuorimallistomme on laaja, sisältäen lukuisia trendikkäitä värivaihtoehtoja sekä muodikkaita kuvakuoseja. Meiltä löydät puhelimen kuoret sekä aikuiseen että lapselliseen makuun. 


Tyyliluuri nettikauppa on perustettu maaliskuussa 2013. Meillä on siis pitkä kokemus puhelinten suojauksesta sekä verkkoliiketoiminnasta. Olemme vakavarainen ja täysin suomalainen yritys. Tyyliluurista tilaaminen on riskitöntä ja turvallista.

Suojakuorilla tyyliä puhelimeesi. Suojakuorien tärkein tehtävä on suojata puhelintasi. Usein kuitenkin myös puhelimen merkki ja suojakuorien ulkoasu näyttelee suurta roolia. Älypuhelimista on tullut meille todella tärkeä osa arkea. Puhelin on käytännössä aina mukana, ja se on jatkuvasti esillä. Onkin aika luonnollista, että puhelin on otettu osaksi pukeutumista, ja sen avulla korostetaan omaa tyyliä. 

Suojakuorien avulla saat puhelimestasi helposti normaalia persoonallisemman ja juuri haluamasi näköisen. Irrotettavat kuoret on todella helppo vaihtaa. Usein suojakuoria ja suojakoteloita hankitaan useampia eri tyylisiä, joten niitä voi vaihdella tilanteen mukaan. Suuresta valikoimastamme löydät varmasti mieleisesi kuoret.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti